برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
معرفی گروه  آموزشی 

 

رشته ارتودنسی شاخه ای از علم دندانپزشکی است .حیطه اصلی فعالیت این بخش،شامل پیشگیری، تشخیص و درمان ناهنجاری های دندانی فکی، آموزش نحوه خم کردن سیم و تهیه پلاک های مختلف ارتودنسی،نحوه انجام معاینات کلینیکی ، قالب گیری، و تراش قالب های ارتودنسی ، آنالیز رادیوگرافی ،طراحی درمان مال اکلوژن و درمان بیماران پس از تهیه پلاک های مختلف می باشد و در حیطه مطرح شده دارای فعالیت های آموزشی نظری و و عملی جهت دانشجویان دکترای عمومی و تخصصی و همچنین فعالیت های پژوهشی می باشد.

 

فیلد های تحقیقاتی گروه

 

اجرای طرح های کاربردی  در پیشگیری و کاهش بروز ناهنجاریهای دندانی- فکی در سنین کودکی و نوجوانی-حفظ و ارتقاء سلامت دهان و دندان افراد جامعه در رابطه با ناهنجاری های فک و صورت در دوره دندانهای شیری، دندانهای مختلط و دندانهای دائمی و بزرگسال-ارتقاء و تولید علم  به  منظور ارائه روشهای جدید درمانی برای ناهنجاریهای فک و صورت- بررسی بیومکانیکال و بیولوژیک حرکت دندان در سطح سلول.

 

نحوه آموزش به بیماران

 

شامل دستورات بهداشتی برای تمیز نگهداشتن و مراقبت از پلاک های متحرک ارتودنسی می باشد . همچنین نحوه استفاده از پلاکها و دستورات مربوط به آن مثل ساعات مورد لزوم استفاده پلاک به آنان آموزش داده می شود.

 
  • 1404/03/01 - 09:07
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری کارگاه

برگزاری کارگاه روش‌های آماده‌سازی کانال

کارگاه روش‌های آماده‌سازی کانال دندان توسط دکتر شهریار میرزازاد هیئت علمی بخش اندودانتیکس در سالن آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی ارومیه برگزار شد. دکتر میرزازاد در خصوص روش‌های آماده‌سازی کانال گفت: آماده‌سازی کانال دندان شامل مراحل متعددی است که برای پاکسازی و شکل دهی کانال ریشه صورت می گیرد.این مراحل شامل پاکسازی بافت عفونی، گشاد سازی کانال و ایجاد یک سطح صاف و شیشه ای و مناسب برای قرار گرفتن مواد پرکننده کانال هست.روش‌های مختلفی برای آماده‌سازی کانال دندان وجود دارد که هر کدام بر اساس نوع و موقعیت دندان انتخاب می‌شود. روش‌های مختلف آماده‌سازی کانال دندان: روش دستی: در این روش، دندانپزشک از ابزارهای دستی مانند فایل‌های دستی برای آماده‌سازی کانال استفاده می‌کند. این روش مناسب برای کانال‌های باریک و پیچیده است. روش روتاری: در این روش، دندانپزشک از موتورهای مخصوص و ابزارهای ماشینی برای آماده‌سازی کانال استفاده می‌کند. این روش سریعتر و دقیق‌تر از روش دستی است. روش های ترکیبی: در برخی موارد، دندانپزشک ممکن است از روش‌های ترکیبی برای آماده‌سازی کانال استفاده کند. این روش‌ها شامل استفاده از ابزارهای دستی و روتاری یا استفاده از روش‌های مختلف برای مراحل مختلف آماده‌سازی کانال هست.

 

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ارومیه 

 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 16881
کلمات کلیدی
نعمت جودت
خبرنگار

نعمت جودت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب