برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

چشم انداز، ماموریت و اهداف:

به منظور ارتقای سطح دانش، ایجاد و تقویت روحیه پژوهش، حمایت از فعالیت های جمعی پژوهشی دانشجویان، راهنمایی

و توانمندسازی دانشجویان در جهت کارایی و بالندگی علمی پژوهشی، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه زیر نظر کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی تشکیل شده است.

این کمیته تحت حمایت و نظارت معاونت پژوهشی دانشگاه و بر اساس قوانین و رسالت های دانشگاه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.

یکی از مهمترین رسالت های کمیته تحقیقات دانشجویی کمک به دانشجویان در مسیر پژوهش و حمایت و هدایت آن هاست.

واحد پژوهش کمیته تحقیقات دانشجویی با این هدف شکل گرفته و سعی دارد از تمام ظرفیت های ممکن برای توسعه و تقویت مهارت های تحقیقاتی دانش جویان بهره برداری نماید.

اهداف اصلی کمیته شامل موارد زیر می باشد:

 

شرح وظایف هر یک از اعضا

سرپرست: مدیریت کلی کمیته و اعضا، تعیین وظایف اعضا، دریافت گزارش عملکرد ماهانه کمیته از دبیر و سایر اعضا، برنامه ریزی فعالیت های کمیته، مدیریت فضای مجازی کمیته، هماهنگی با معاونت پژوهشی، هماهنگی برگزاری برنامه های کمیته

دبیر: نظارت بر سایر مسئولین و اجرای برنامه های کمیته، انجام امور اداری و نامه نگاری ها، ارتباط نزدیک با مسئولین دانشکده، ارائه گزارش از عملکرد کمیته، شرکت در جلسات کمیته دانشکده و دانشگاه

مسئول اجرایی: برقراری ارتباط و هماهنگی با مدرسین کارگاه ها، هماهنگی مدرس، محل برگزاری، زمان بندی کارگاه، نظارت بر نحوه اجرای کارگاه ها

مسئول آموزشی: تهیه مطالب آموزشی برای فضای مجازی، ثبت فیلم و مطالب آموزشی کارگاه ها و انتشار آن، راهنمایی دانشجویان در زمینه آموزشی

مسئول پژوهشی: راهنمایی دانشجویان در نگارش و سابمیت مقالات، ارائه موضوعات پژوهشی جدید، مدیریت ثبت و داوری طرح ها

روابط عمومی با دانشجویان: ارتباط با دانشجویان داوطلب برای عضویت در کمیته، دریافت اطلاعات دانشجویان و راهنمایی آن ها، انتقال درخواست های دانشجویان

روابط عمومی با دانشکده و دانشگاه: ارتباط با مسئولین سایر انجمن ها (استعداد درخشان، بسیج و ...)، ارتباط با بنیاد ملی نخبگان و مسئولین محترم، ارتباط با روابط عمومی دانشگاه

لیست اخبار صفحه :1
انتخاب همه نمک کم اما تصفیه شده یددار
پویش ملی تغذیه سالم

انتخاب همه نمک کم اما تصفیه شده یددار

-نمک باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و همان مقدار کم نمک نیز فقط از نوع تصفیه شده یددار باشد . -نمک عامل مستعد کننده برای فشار خون است . -در فرد مبتلا به فشارخون توصیه می شود همان مقدار مصرف کم نمک در روز هم از حد معمول کمتر باشد ، منظور از مصرف نمک ، کل نمک موجود در مواد غذایی است که وارد بدن می شود. - همچنین دندانپزشکان توصیه می کنند به دلیل جذب نمک از طریق مخاط دهان ، افراد مبتلا به فشارخون بالا برای پاکسازی و یا تسکین درد از دهانشویه آب نمک استفاده نکنند. # پویش ملی تغذیه سالم

    تنظیمات قالب