English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣
-->

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 113
بازديدکنندگان این صفحه: 1119
کل بازديدکنندگان : 1956288
بازديدکنندگان آنلاين : 1
آخرین بروزرسانی : 1402/08/01

 

وحید خلیلی فر

سمت: رئیس اداره تغذیه و مسئول سلف سرویس ستاد دانشگاه

شماره تماس: 32240673

1. برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت بر عملکرد بخش های مختلف اداره تغذیه اعم از آشپزخانه، اتوماسیون، سلف سرویس ها و مراکز توزیع غذا  

2. برنامه ریزی استراتژیک، میان مدت و کوتاه مدت امور تغذیه

3. بررسی مسائل و مشکلات موجود و نظرات و انتقادات پرسنل اداره تغذیه، دانشجویان و پیمانکار و تلاش جهت رفع آنها و در صورت لزوم انعکاس آن به مسئولین مافوق و برنامه ریزی جهت حل آنها

4.. برنامه ریزی جهت برگزاری جلسات با پیمانکار، اعضای شورای صنفی و پرسنل اداره تغذیه

5. بررسی گزارشات ارسالی از سوی کارشناسان، ناظرین اداره تغذیه و اپراتورهای اتوماسیون و پیگیری مسائل مطرح شده

6. برنامه ریزی جهت بازدید از واحدهای دخیل در امر طبخ و توزیع غذا در سطح شهر دانشگاهها

7. نیازسنجی در زمینه تجهیزات مورد لزوم در آشپزخانه ها و سلف سرویس ها و امور عمرانی در محل های مذکور و اعلام درخواست نیاز جهت اقدام مقتضی به مسئولین مافوق و انجام پیگیری های مربوطه

9. برنامه ریزی جهت انجام نظرسنجی از د انشجویان استفاده از نتایج آن در تصمیم گیری های آتی اداره تغذیه

10. تعامل با سایر دانشگاهها و بررسی فعالیتها و برنامه های ادارات تغذیه سایر دانشگاهی و تبادل نظر با ایشان

11.نظارت بر بهداشت سلف سرویس

12. برنامه ریزی جهت توزیع غذا
13.پیگیری امور عمرانی  و تاسیساتی آشپزخانه
14. پیگیری انجام تعمیرات تجهیزات در اسرع وقت

15.نظارت بر رعایت موازین بهداشتی در حین توزیع غذا

 

 

مریم طلوعی

سمت: کارشناس تغذیه

تحصیلات: کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی 

شماره تماس: 31937266

 

1. تدوین و تنظیم برنامه غذایی ماهانه و اطلاع رسانی به دانشجویان

2. همکاری در تدوین قراردادهای طبخ و توزیع غذای سلف سرویسهای دانشجویی

3. انجام مکاتبات و تنظیم اطلاعیه ها ی مربوط به اداره تغذیه

4. انجام بازدید های مستمر از سلف سرویسها و خوابگاههای دانشجویی و ارائه گزارش به رئیس اداره تغذیه

5. کارهای تحقیقاتی از قبیل فعالیت های سایر دانشگاهها در امور تغذیه

6. همکاری در برنامه ریزی استراتژیک اداره تغذیه، تنظیم شاخص ها، گزارش عملکرد ، برنامه عملیاتی و ...

7. تست غذای طبخ شده روزانه از نظر بافت، طعم، بو، رنگ و میزان پختگی و خامی آن و در صورت لزوم دادن تذکرات لازم به سرآشپز

 

 

توحید حسنعلی لو                                                                                            

سمت: مسئول سلف سرویس مرکزی پردیس نازلو                                  

شماره تماس : 32757576

تحصیلات: کارشناس ارشد تغذیه

1.نظارت بر مواد اولیه خریداری شده از نظر کیفیت مطلوب (طعم، بو، رنگ) و شرایط حمل و نقل آن ها وفاکتورهای بهداشتی در بدو ورود به آشپزخانه

2.کنترل مواد پروتئینی و شرایط حمل آن که می بایست با ماشین سردخانه دار حمل شوند، دارا بودن گواهی بهداشت و دارا بودن مهر دامپزشکی مراکز تهیه مواد پروتئینی در بدو ورود به آشپزخانه  

 3.برنامه ریزی جهت توزیع غذا
4. برنامه ریزی جهت تنظیم زمان پخت و ارسال غذا به سلف سرویسها و خوابگاهها
5.  کنترل کیفیت و کمیت غذای طبخ شده
6. کنترل مواد غذایی اولیه مورد استفاده مطابق آنالیز موجود در قرارداد
7.کنترل تعداد نیروهای پیمانکار مطابق آنالیز موجود در قرارداد
8 .پیگیری امور عمرانی  و تاسیساتی آشپزخانه
 
9. پیگیری انجام تعمیرات تجهیزات در اسرع وقت




 

حبیب حاج بهرام                                                                                                 

سمت : مسئول انبار مواد غذایی

شماره تماس : 32757576

 

1.تحویل اقلام موجود در انبار ها بر اساس فرم در خواست و صدور قبض انبار و ثبت در سیستم

2. رعایت شرایط بهداشتی و اصول انبارداری درالویتهای تاریخ انقضاء مواد موجود در انبار

3.استاندارد کردن انبارها

4.گزارش موجودی انبار به صورت هفتگی به رئیس اداره تغذیه

 

فرشید نجفی                                                                                    

سمت : متصدی فروش ژتون سلف سرویس ستاد                                                                         

شماره تماس : 32240673

1.رزرو غذا

2. افزایش اعتبار کارت غذای دانشجویان

3.تنظیم دستگاههای کارتخوان خوابگاهها و سلف سرویس

4.انجام تسویه حساب فارغ التحصیلان

5.صدور ژتون فراموشی

6.فروش غذای آزاد ( روز فروش )

 

 

معصومه سادات موسوی

سمت : متصدی فروش ژتون سلف سرویس نازلو                                                                     

شماره تماس : 32754979

 

1.رزرو غذا

2.دادن آمار رزرو غذای صبحانه ،ناهار و شام دانشجویان

3. افزایش اعتبار کارت غذای دانشجویان

4. تنظیم دستگاههای کارتخوان خوابگاهها

5.صدور ژتون فراموشی وروز فروش