جلسه دفاع از پروپوزال کارشناسی ارشد خانم فاطمه زارع نژاد به راهنمایی دکتر سعید قوام زاده با عنوان "بررسی وضعیت تغذیه ای، دریافت غذایی و سطح سرمی برخی ریز مغذیها و درشت مغذیها در کودکان مبتلا به اپی لپسی در مقایسه با جامعه سالم"
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی و دکتر نیما شیخ بیگلو با عنوان " سنتز سامانه نانولیپوزومی حاوی عصاره گیاه بومادران "
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد یوسفی با عنوان " طراحی نانوامولسیون محافظ سیستم قلبی-عروقی حاوی ترکیبات زیست فعال استخراج شده با تکنیک سیال فوق بحرانی "
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی "
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی خانم دکتر سوانا دانغیان و خانم دکتر لیدا لطف اللهی با عنوان " مطالعه بالینی جهت تولید محصول فراسودمند شیر حاوی شیره انگور برای بهبود علائم اختلالات گوارشی در بیماران مبتلا به عدم تحمل لاکتوز " روز سه شنبه 26 دی 1402 ساعت 8/30 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی سرکار خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان : " Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review" روز شنبه 23 دی 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم کیانا عنبری دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب آقای دکتر رسول زرین با عنوان " بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با شدت علائم، میزان التهاب، تغییرات پلاک های فعال و سطوح استرس اکسیداتیو در بیماران ام اس "